Pio atya Magyarországról

Egy nő egy kalitkát tart feltartott kezében, amiből kirepül egy madár.

Sokan talán még nem ismerik, hogy Pio atya mit mondott:

Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint a magyaroknak, és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!

A Magyar Katolikus Püspöki Kar hírporálja szerint ez a prófécia hiteles: ea szenttéavatási eljárás dokumentumai között szerepel, a positio második kötetének 1638. oldalán. Bizonyos tekintetben nem annyira fontos, hogy Pio atya mondott-e ilyet vagy más találta ki. Olyan, mint a horoszkóp: szükségünk van valamire, ami úgy véljük, igaz lehet. Elég az, ha valaki kikapcsolja a tévét, imádkozik és Isten akaratát keresi. Ekkor kezdi majd észrevenni, hogy mi folyik körülötte és ő maga fog a magyar nemzet nagyhatalmú őrangyalainak segítségéhez folyamodni.

Pio atyával kapcsolatosan sokkal fontosabb mindennél, hogy imádkozó, miséző és gyóntató pap volt. Ez volt az élete. Ahogy a katolikus tanításban áll: hitt az angyalokban, és hitte azt is, két féle angyal létezik. Az egyik fajta az ember kárára akar lenni. Aki hisz az angyalokban nem árt, ha eszébe vési: nem minden angyal szent angyal.

Ha angyaloknál kérünk közbenjárást, csakis az őrangyalokhoz forduljunk. Ha nem vagyunk biztosak benne, akkor eltudjuk dönteni abból, hogy mit sugalmaz nekünk. Ha azt szeretné, hogy letérjünk a szeretet útjáról, akkor egyértelmű, hogy a sötétség angyaláról van szó.

Olvasóim ajánlják:

  • A zongora billentyűin egy hangya méretű ember ül. A zongorám történeteMi közöm van a zongorához? Miért van zongoránk? Miért nem adtam el? Mire használjuk? Ehhez hasonló kérdésekre is válaszolok. Mert ez a bejegyzés rólam és a zongorámról szól.
  • Egy tigris fekszik Pi ölében Ezoterika a ParkeremJóga, Popper Péter, Pi élete és Assisi Szent Ferenc együtt egy bejegyzésben, és végül minden érthető lesz.
  • Csabi fiam a zsivány a Fölszállott a Pávában. Fölszállott a páva: jobb, mint tavaly, de még nem az igaziNekem is van véleményem a Fölszállott a páváról. Immár második éve nézzük minden adását, idén a fiam is szerepelt benne. Nagyon élvezem, de az üzenete még mindig hamiskás. Mivel látszólag megfogadták a tavalyi intelmeimet a Fölszállott a páva felelősei :-), idén is írok néhányat, hogyan lehet még jobb a műsor.
  • Egy pásztort, körülötte juhok. Minennek csak a kontúrja látszik az alkonyatban A COVID 19 járvány idejéreMost van az az idő, amikor jön a szélvihar, és mindannyiunk számára kiderül, hogy milyen stabil az életünk. Ez a cikk egy buzdítás.
  • Egy oltár a római katkombában. Itt miséztek az első keresztények. Katolikus maradokAnnyira hálás vagyok Istennek azért, mert katolikusnak tértem meg. Amikor 2003-ban bérmálkoztam megigértem, hogy soha nem fogom elhagyni a katolikus hitemet. Ezt az ígértemet ugyanolyan komolyan veszem, mint a házassági hűséget. Akkor még a megtérés miatt Isten iránt érzett szerelmem miatt tettem. Az évek alatt viszont az eszemmel is megértettem, miért olyan fontos számomra a ...

Én ajánlom

  1. Ha először jársz itt: Csak az olvassa...
  2. Ha a hitem érdekel: Miért maradok katolikus?
  3. A házasság nem a vége, hanem kezdete valaminek
  4. A batyuvitéz nevem eredete